Äitiydestäselviytymispakkaus: arvonta!

Äitiydestäselviämispakkaus4

Kiristääkö kakkavaippa päätä?
Onko univelkaa, jonka vuoksi silmäpussit laahaavat maata?
Tekisikö joskus mieli jättää kersat kotiin vinkumaan ja muuttaa itse pallon toiselle puolelle?
Tuntuuko välillä siltä, että olet ihan paska mutsi? Kaikki muut osaavat paremmin?
Siivositko juuri, ja viiden minuutin kuluttua asunto on taas kuin pommin jäljiltä?
Ovatko tiski- ja pyykkivuoret isompia kuin Egyptin pyramidit?
Raivostuttaako joskus, syystä tai ilman syytä?

Asia on nyt niin, että tähän kaikkeen on tarjolla helpotus!

Miksi? Koska blogini Facebook-sivuille on kertynyt varsin lyhyessä ajassa jo yli 100 tykkääjää, haluan kiittää näitä kaikkia ihania ihmisiä järjestämällä arvonnan, jossa voi voittaa Äitiydestäselviytymispakkauksen.

Lisäksi haluan osallistua muiden äitien hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäämiseen. Äitiys on ihanaa, mutta välillä se voi olla erittäin uuvuttavaa. Sekä omat että muiden odotukset saattavat tuntua välillä painostavilta, sillä äideiltä vaaditaan paljon. Usein odotukset ovat jopa epärealistisia. Siksi me tarvitsemme keinoja, jotka auttavat jaksamaan odotusten ja todellisuuden välisessä ristiriidassa. Äitiydestäselviytymispakkaus voisi olla yksi niistä keinoista.

Mikä kumma? Äitiydestäselviytymispakkauksesta löytyy ratkaisu ja apu noihin kaikkiin arjen haasteisiin. Rakkaudella ja eritoten huumorilla höystettynä, totta vie. Äitiydestäselviytymispakkaus kootaan omin pikku kätösin ja suurta luovuutta käyttäen, mutta kanssaäidin parasta ajatellen.

Miten osallistun? Käy tykkäämässä Facebook-sivuillani arvonnassa kertovasta julkaisusta, ja olet mukana arvonnassa. Sivuistakin saa tykätä, mikäli haluaa timanttista, enemmän ja vähemmän vakavaa pohdintaa jatkossakin lukea!

Milloin? Arvonta suoritetaan sunnuntaina 28.5.2017 kello 15.00. Osallistumisaikaa on saman päivän kello 14:n saakka. Onnekas voittaja ilmoitetaan Facebook-sivuillani, ja häntä lähestytään yksityisviestillä.

Selviytymispakkauksen voi pitää itse tai lahjoittaa sitä eniten tarvitsevalle, tuoreelle tai vähemmän tuoreelle äidille.

Disclaimer: Arvonnan järjestän minä, Karoliina, eikä tästä ole mikään muu taho vastuussa.

Äitiydestäselviämispakkaus 2
On meillä useimmiten aika hassunhauskaakin! Välillä vaan kiristelöö.

2 Comments

 1. Teija

  May 20, 2017 at 10:30 am

  Fb-lukijana mukaan!

  1. Karoliina

   May 23, 2017 at 6:13 pm

   Hei, mahtavaa! Onnea arvontaan! 🙂

Leave a Reply