Elämä on ihanaa

Elämä on ihanaa, muun muassa siksi että

  • Meidän vauva on ohittanut rasittavan nelikuisen hulinavaiheen, ja ollut oma itsensä taas reilun viikon. Yöt sujuvat ja tyyppi on yhtä aurinkoa. Paitsi silloin, kun kukko kiekuu!
  • Meille tulee kanoja! Kävimme eilen tutustumassa kuuteen kauniiseen kananuorikkoon. Vauva ei tykännyt kiekuvasta kukosta, joskin joutunee nyt tulevaisuudessa siihenkin ääneen tottua. 🙂 Yllätyssatsi kotkottajia on tulossa, sillä kanat ovat vielä niin nuoria, ettei aivan luotettavaa sukupuolentunnistusta voi tehdä. Syksyllä sitten viimeistään näkee, ketkä alkavat munia!
  • Rakensin itse (miehen ohjeilla) munintapesän kanoille. Ei mies varmaan huolis mua työmailleen apupoika Anteroksi, mutta josko kanat viihtyisivät muninnan aikana rakkaudella rakennetussa kopissaan.
  • Kesä on niin kaunista aikaa. Joka kerta lenkkeillessämme ihastelen, miten kauniin vihreää on, kuinka koiranputket muodostavat pelloille ja ojanpientareille kauniin valkoisen harson. Linnunpoikaset ovat alkaneet harjoitella lentämistä, ja lähipuusto on täyttynyt iloisena viilettävistä pikkulinnuista. Sitä pyrähtelyä on ihanaa seurata.
  • Kohta saa mansikoita ja muita tuoreita marjoja. Meillä on ollut aktiiviset pakastimentyhjäysviikot menossa, ja hiljalleen on viimeisetkin mustikat surauteltu smoothieksi, joita hampaat mustana olemme juoneet. 
  • Vauvavuosi (tai nämä ekat viisi kuukautta sitä) on lähentänyt meitä mieheni kanssa. On ollut mahtavaa huomata, miten hyvin toimimme tiiminä. 
  • Menimme viime viikolla kihloihin! Häät tulevat sitten muutamien vuosien kuluttua ajankohtaiseksi – ensin on kuitenkin kaikenlaista tärkeämpää tehtävänä. Rakkautta kun on olemassa ilman häiden tanssintaakin.

Paljon siis on viime viikkoon mahtunut, ja nämä ja monet muut touhut ovat aiheuttaneet spontaanin blogihiljaisuuden. Heinäkuun ajan blogi saattaakin päivittyä hieman harvemmin, mutta lupailen silti kivoja juttuja tänne useamman viikossa. Nyt lähden ostamaan kanoille ruokaa, kalkkia ja soraa! 

Ihanaa päivää! 

Leave a Reply