Parhain kesä!

Blogi tosiaan on kesäajan viettänyt hiljaiseloa. Vaikka kelit eivät ole hellineet, on mulla ollut ehdottomasti yksi elämäni antoisimpia kesiä. Jotenkin tuntuu siltä, että mä kuljen vihdoinkin hiljalleen kohti omia unelmia. Oon saanut niin paljon, että viime kuukaudet on mennyt siitä kaikesta nauttimiseen.

Kesän jatkuvasti parasta antia on ollut meidän pikkuisen huiman kasvun ja kehityksen seuraaminen. Hän täytti tovi sitten jo puoli vuotta – ihana, pieni tyyppi ei oo enää pikkuvauva. Nyt hän on seurallinen, iloinen ja maailman ihanin nappisilmä, joka tykkää olla kainalossa ja kuunnella tarinoita ja loruja.

Odotin vauvavuoden verottavan parisuhdetta erityisen paljon. Toki tämä on paljon muuttanut, mutta niin se on myös hitsannut meitä yhteen. Yksi kesän kohokohdista olikin meidän kihlautumisemme! Ollaan niin hyvä tiimi, että aiotaan olla sitä maailman tappiin.

Muitakin unelmia tässä on saavutettu: ne kanat. Unelmani pienestä eläinfarmista toteutuu askel kerrallaan. Meillä asuu nyt kuusi kananuorikkoa (joista viisi on kanoja ja yksi kukko), kolme täysikasvuista kanaa sekä puolivuotias Uuno-kukko. Teen tyypeistä vielä oman postauksen lähiaikoina, he ansaitsevat sen!

Jos jotain kenkkua tästä kesästä löytyy, niin se on kasvien hidas kypsyminen. Tomaatteja on kypsynyt vasta muutamia, chilit vasta kukkivat ja ovat vihreitä raakileita. Kunpa edes osa ehtisi valmistua ennen syksyn saapumista!

Näiden pikakuulumisten jälkeen otan elämäni miehet kainaloon ja painun unten maille. Huomenna postailen lisää! 🙂

Leave a Reply