Ystäväkirja eli lätinää minusta

Olen selaillut muutamia blogeja aasta ööhön tässä lähipäivinä, ja törmännyt monessakin tähän ystäväkirja-postaukseen. Mikäpä olisi luontevampi tapa jauhaa itsestään kokonaisen postauksen verran? Olkaapa hyvät siis, ehkä opitte jotain uutta.

Nimeni on: Karoliina Takamäki
Jotkut tosin kutsuvat minua nimillä: Kauvi Lee japanilainen tyttö, Kreisi K Takamäki, Kreimari ja Mursu ovat erinäisiä lempinimiä. 
Olen syntynyt: Helmikuussa vuonna 1987.
Pienenä olin varma, että minusta tulee: Jotain suurta.
Kolme parasta piirrettä minussa on: Empaattisuus, sanavalmius (eli sanon suoraan sen, mitä muut eivät kehtaa) sekä omintakeinen mutta erinomainen huumorintaju.
Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu: Tutustua vauvaamme yhä paremmin. Hieman voisimme alkaa vierailla myös kotikontuja kauempana.
Suosikkikaupunkini: Jyväskylä ja Tampere. Joskus tosin olin ihan varma, että muutan Mänttä-Vilppulaan vielä jonain päivänä.
Suosikkijuomani on: Kivennäisvesi limellä. Alkoholeista joku ihana siideri tai tosi hyvä viini. Enää ei alahyllyviinit mene kuten aikoinaan opiskelijabudjetilla eläessä.
Suosikkisarjani juuri nyt on: Ööh, en ole ehtinyt katsoa mitään sarjoja tyypin syntymän jälkeen! Gilmoren tytöt on kesken. Salkkarit ovat salainen paheeni, edelleen.
Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on: Kaikki erittäin kosteuttavat kasvovoiteet. Synnytys ja imetys tekevät pahuuksia jo ennestään kuivalle iholle.
Suosikkisovellus puhelimessani on: ehkä Instagram. Rakastan tehdä niitä stories-videoita sinne. Pitäisköhän alkaa tubettaa?
Mitä pakkaat mukaan matkalle? Alkkareita. Koskaan ei tiedä, jos tulee vahingossa lusikallinen housuun.
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Öö, en varmaan mitään jännää. Lähiaikoina oon keitellyt ketsuppia ja katsonut vlogeja.
Mitä teit viikonloppuna: Siitä on julistettu jo koko maailmalle blogipostauksessakin. Ainutlaatuinen viikonloppu kun oli!
Mikä on saanut sinut viime aikoina huonolle tuulelle? Ystävistä etääntyminen surumieliseksi, epäystävällisyys ärsyyntyneeksi.
Mitkä asiat ovat viime aikoina saaneet sinut hyvälle tuulelle? Meiän vauva tietty, toverit sekä se, että vihdoin on kesä ja lämmintä.
Viimeisin sisustusostoksesi: Matto keittiöön? Ehkä?
Paras tapa tuhlata 50 euroa: Jossain hyvässä ravintolassa johonkin hyvään ruokaan! Tai ostaa jotain kulttuuria, teatterireissuun vaikka.
Bravuurini keittiössä: Oon kyllä tosi huippu kotikokki! Tekisi mieli sanoa, että kaikki. Viime aikoina ketsuppi, jauhemaksapihvit sekä parsa.
Perjantai-illan herkuttelua varten ostan kaupasta: Näin kesällä grillausjuttuja: herkkusieniä, kasviksia, halloumia ja jotain lihaa tai kanaa.

Leave a Reply